February 19, 2018

Adverteren

Op de website van nianesto.nl kun je geregeld terecht voor onder andere nieuwtjes en wetenswaardigheden omtrent de bouw. Men is daardoor ook vaker opzoek naar bijdehandse mogelijkheden, diensten en producten om het bouwproces te laten vlotten of op gang te krijgen. Om jou en de gemeenschap beter van dienst te zijn, bestaat ook de mogelijkheid om te adverteren op de site.

Waarom op nianesto.nl adverteren?

Ik ben van mening dat kennis gedeeld dient te worden. Ook het eenvoudig maken voor mensen om, vanuit één plek ( site ), in contact te treden met aannemers of handelaren. Niets is lastiger dan na het inwinnen van informatie, de vermoeienis hebben om opnieuw opzoek te gaan naar iemand of een instantie om het werk uit te voeren of om goedkoop hoekijzer te kopen.

Adverteren op nianesto.nl is een unieke kans om een ​​enorm publiek te bereiken op een creatieve en meeslepende manier. Zeer betrokken doelgroepen die zich wenden tot deze gerespecteerde website voor begeleiding, bij het nemen van aankoopbeslissingen, over een reeks van bouw-gerelateerde producten en diensten. Dat maakt deze site de perfecte plaats om jouw advertentie ten toon te stellen.

Hoe ziet jouw advertentie eruit?

  • Jouw advertentie wordt geschaald en aangepast, zodat deze op de meest gebruikelijke schermafbeeldingen past.
  • Het dient kalm te zijn. Geen plotselinge veranderingen, flikkerende effecten of aanstootgevende beelden.
  • Gericht zijn. Afbeeldingen spreken meer dan woorden, gebruik slechts één logo en de tekst onder de 140 tekens houden.

Wat niet is toegestaan

  • Geen advertenties van seksuele, politieke of religieuze aard, of advertenties voor tabak, drugs of gokken.
  • Laat prijzen, kortingen en disclaimers weg uit de advertentie.

Bruikbare informatie

Advertenties op deze website worden 45 seconden weergegeven, voordat ze worden geroteerd. Die timer wordt gepauzeerd wanneer een gebruiker interactie heeft met de achtergrond.

Er wordt regelmatige rapportage geboden over dagelijkse bezorging, vertoningen, klikken en videogegevens. Neem contact met mij op als je geavanceerde statistieken nodig hebt of externe tracking wilt gebruiken.

Ik behoud mij het recht advertenties te weigeren die in strijd zijn met de stijl, esthetiek en waarden van nianesto.

Voor meer informatie omtrent het plaatsen van advertenties en de prijzen die daarmee gepaard gaan, kan je elk moment contact met mij opnemen door het contactformulier in te vullen.