February 19, 2018

Over mij

Nianesto is de essentiële bron van informatie voor iedereen, van geïnteresseerde nieuwkomers, informatie zoekenden tot aannemers en freelancers in Nederland, betreffende nieuwe ontwikkelingen in de bouw en bouw gerelateerde onderwerpen. Gebaseerd op tientallen jaren ervaring in deze branche, bied ik de lezer een unieke en geavanceerde feed van nieuws en opinie op het gebied van de bouw.

De bedoeling is dat de website voortdurend wordt bijgewerkt en dat er volledige wekelijkse edities per e-mail worden verzonden. Om de weekeditie te ontvangen, vul je het formulier ‘Nieuwsbrief aanmelden’ aan de rechterkant van de “Home” pagina in.

Ik wil zoveel mogelijk contact houden met de lezers om zo mijn diensten te verbeteren, dus komt er bij elk artikel met een gedeelte voor opmerkingen. Ik lees graag jullie inzichten en moedig de dialoog aan, dus aarzel niet om jouw mening toe te voegen.

Nianesto dient interactief te zijn. Om mijn lezers het meest relevante en accurate nieuws en informatie te geven, zie ik jouw artikelinzendingen graag tegemoet.

Artikel laten plaatsen

Er bestaat ook de mogelijkheid om je eigen artikel op de site te laten plaatsen, dat geschiedt zo:

  • Neem contact met mij op via [email protected] of via contactformulier met jouw voorstel voor een artikel.
  • Artikelen moeten tussen 250 en 500 woorden lang zijn.
  • Zodra jouw artikel compleet is, zal ik ervoor kiezen om het te publiceren.
  • Ik kan de inhoud van het artikel wijzigen. Eventuele wijzigingen worden wel besproken.
  • Artikelen moeten van eigen werk zijn en niet eerder gepubliceerd.
  • Artikelen kunnen echte nieuws items zijn of je mening over een kwestie.