February 19, 2018

Top sites

Wat is de belangrijkste stap om vanaf de basis een nieuw huis te bouwen? Veel mensen zouden zeggen dat het de juiste ondernemer is. Het bouwen van een nieuw huis is een enorme en veelzijdige onderneming en is afhankelijk van meer dan alleen de juiste ondernemer, die je kunt vertrouwen om jouw visie tot leven te brengen. Deze dient ook het heel proces van begin tot eind te leiden en onder controle te houden.

Heb je al een betrouwbare aannemer in dienst, moet je die jouw visie voorleggen. Heb je nog geen beeld gevormd van hoe jouw droomhuis eruit zou moeten zien, kun je naar de websites die in dit artikel worden genoemd. De genoemde websites beschikken over ruime fotogalerijen, onderverdeeld in de vele ruimtes waarover jouw droomhuis zal kunnen beschikken.

 

De websites:

  1. Rosewood Custom Builders. De site is erg overzichtelijk en eenvoudig te navigeren. In de galerij heb je de keus foto’s te bekijken van afzonderlijke ruimtes. De foto’s zijn allemaal van hun eigen projecten.

 

  1. M House. De website is erg aantrekkelijk en eenvoudig te navigeren, maar de galerij is nogal verwarrend. Je kan er normaal door scrollen, maar niet een bepaalde ruimte uitkiezen om te bekijken.

 

  1. Finecraft Contractors. Dit is pas een website, die erg professioneel op is gezet. Het is niet alleen keurig afgewerkt en gemakkelijk te navigeren, maar de galerij is ruim en heel goed geordend. Je kunt op je gemak complete woningen of selectieve ruimtes bekijken. Het bezit al de kenmerken van een gerenommeerd bedrijf.

 

  1. Candlelight Homes. De website op zich is niet slecht opgebouwd, met bewegende achtergronden die het tot leven brengen. Het navigeren, valt mee en het is toch wel even zoeken of wennen ermee. Je kunt via het drop-down menu ( even zoeken ) terechtkomen in de galerij, die wel heel uitgebreid is. Onder een andere drop-down optie kom je terecht bij de modellen huizen en ook de geschatte marktwaarde ( naar de omgeving waar deze onderneming opereert ). Al met al is het de moeite waard een kijkje te nemen.

 

  1. Homify. De laatste, maar zeker niet de slechtste. Via de link kom je meteen terecht in de subcategorie “Ruimten”, waar je een heleboel leuke en interessante modellen kan bezichtigen. Je kunt van hieruit eenvoudig terecht naar de badruimte, de slaapkamer of de garage. De fotogalerij is enorm, dus is er voldoende materiaal om je op weg te helpen. Verder kun je ook kiezen voor commerciële gebouwen modellen.

 Waarom zou jij je extra moeten inspannen om nog op zoek te gaan naar ideetjes? Ik neem aan dat als je gaat beginnen te bouwen, je al met voldoende twijfels en onzekerheden zit.

De bovengenoemde websites zijn bedoeld als hulpmiddel om keuzen te maken, zodat je aan het eind van de dag je huis kan binnenstappen met een tevreden gevoel. Tevreden, omdat je precies hebt wat je hart begeert.